Gençlik Komisyonu 11. Çanakkale – Edirne Kültür Gezisi

16-17-18 Kasım 2018 tarihleri arasında derneğimiz İstişare Kurulu Üyesi işadamı, SERGEN METAL LTD. ŞTİ. Sahibi Sayın Tuncay SERGEN Bey’in sponsorluğunda derneğimizin Gençlik Komisyonu ve bursiyer öğrencilerimizin katılımıyla 11. kez Çanakkale ve Edirne’ye Kültür gezisi düzenlendi. 16 Kasım Cuma akşamı yola çıkıldı. Cumartesi sabah Eceabat’ta kahvaltı yapıldı. Kahvaltıdan sonra Eceabat’ta rehber Emekli Albay Kamil Üzeri ile buluşuldu. Rehberimiz eşliğinde tarihi yarımadadaki Şehitlikler ve Abideler ziyaret edildi. Ardından Çanakkale merkezde konaklamak için yola çıkıldı. Grand Ece Otel’de konaklandı. Sabah Edirne’ye gitmek üzere Çanakkale’de hareket edildi. Edirne’de ki Meşhur Niyazi Usta’da öğle yemeğinden sonra Selimiye Camii ziyaret edildi ve Karaağaç Müzesi gezilerek Tekirdağ üzerinden İstanbul’a dönüldü.

Sponsorlarımız, İşadamı Sayın H. Tuncay Sergen Bey’e ve araç tahsisi için Bahçelievler Belediye Başkanı Sayın Osman Develioğlu’na Gençlik Komisyonumuz adına teşekkür ederiz.