15 Mayıs Vadistanbul Radisson Blu Otel’de Geleneksel İftar Yemeği

Derneğimiz tarafından 15.05.2019 tarihinde, Vadistanbul Radisson Blu Otel’de geleneksel iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Eski bakanlarımızdan Sayın Mehmet Özhaseki ve Sayın Taner Yıldız, Bürokratlarımız, Eski Dönem Başkanlarımız, iş adamlarımız ve İlçe Dernek Başkanlarımız katıldı. Milli Savunma Bakanımız ve diğer Bakanlarımız Dernek Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

Sunucumuz, Dernek Başkanımız Sayın Gökhan Çetinsaya’yı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti. Başkanımız konuşmasında bakanlarımıza ve davetlilere geleneksel iftar yemeğine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Eski Bakanlarımızdan Sayın Taner Yıldız ve Sayın Mehmet Özhaseki birer konuşma yaparak bu daveti düzenleyen dernek başkanımızı ve Yönetim Kurulunu teşekkür etti. Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar İftar Yemeğinde bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr.Musa Karakükcü Kansere Karşı Birlikte Derneği adına sunum yapmak üzere kürsüye geldi. Projenin mimarı Sabri Paşayiğit Kayseri’de kurulması planlanan Türkiye’nin en büyük Çocuk Hemotoloji/Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Projenin fikir babası Mehmet Özhaseki ve Hayırseverlerden Harun Yavuz bu proje için hayırseverlerden destek ve yardım istedi.

Bursiyer öğrencilerimiz İbrahim Ethem Korkutan tarafından ney dinletisi ile başlayan program günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. Yemeğimize sponsor olan hayırsever iş adamlarımıza, katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize, Radisson Blu Otel’e teşekkür ederiz.