2. Gökhan Çetinsaya Dönemi

Derneğimizin 2019/2021 Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

24.02.2019 Pazar günü Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çetinsaya’nın üyelerimizi selamlama konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla genel kurul açıldı.

Divan Başkanlığına Fikret Erbil Önem Divan Başkan Yardımcısı sekreter üyeliklerine; Hamit Öztaşkın ve Mehmet Doğanyiğit önerildi. Divan Heyeti oylanarak kabul edildikten sonra gündem gereğince maddelere geçildi.

Faaliyet raporu Yönetim Kurulu Başkanı, Gökhan Çetinsaya tarafından okundu ve görüşmeye açıldı. Denetim Kurulu raporu denetleme kurulu üyesi Mehmet Yalçın tarafından okundu. Faaliyet ve Denetim Kurulu raporları ayrı ayrı ibra edildi. İki yılık tahmini bütçe okundu ve karara bağlandı. Yeni Başkan ve Denetim Kurulu seçimleri yapıldı. Başkanlığa yeniden Gökhan Çetinsaya, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; İbrahim Özyurt , Prof. Dr. İhsan Bakır ,Ahmet Soybaş , Mehmet Uçak , Metin Tatlışen , Kemal Özhaseki ,Gökhan Demiruz ,Sabri Paşayiğit , Refik Kaan Aydoğan , İsmet Emre Gülsoy Denetim Kurulu Üyeliklerine ; YMM Mehmet Sipahi, YMM Mehmet Yalçın ve YMM Gülhan Akyazı seçildiler. Dilek ve temennilerle 2019/2021 Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi.