3. Gökhan Çetinsaya Dönemi

Derneğimizin 2021/2023 Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

27.03.2021 Cumartesi günü Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özyurt’un üyeleri selamlamasının ardından Divan Başkanlığına Prof. Dr. Havva İlbağı Divan Başkan Yardımcısı sekreter üyeliklerine; Adem Çoban ve Ahmet Emre Özyurt önerildi. Divan Heyeti oylanarak kabul edildikten sonra Şehitlerimiz ve Dernek üyelerimizden ahirete intikal edenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu.

Divan Başkanı Prof. Dr. Havva İlbağı selamlama ve açılış konuşmasının ardından toplantıyı açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinsaya Yönetim Kurulu faaliyetleri hakkında üyelere bilgi vermek üzere kürsüye davet edildi. Başkan Gökhan Çetinsaya Genel Kurul Toplantısına katılan üyelere “Hoş Geldiniz” diyerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca bugüne kadar Yönetim ve Denetim Kurullarında görev alan ve derneğe desteğini esirgemeyen Başkanlara ve tüm üyelere teşekkür etti. Sonrasında vefat eden üyelerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı bir ömür diledi. Konuşmasına şöyle devam etti.

Derneğimizin birinci amacının hemşehrilerimizi bir çatı altında toplamak olduğunu belirterek 2019 ve 2020 yıllarında Pandemi nedeniyle sınırlı etkinlikler düzenlendiğini söyledi.

Amaçlarımızdan birisinin de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek olduğunu, 2019-2020 ders yılı döneminde 559 öğrenciye, 2020-2021 öğretim yılında 529 öğrenciye karşılıksız burs temin edildiğini söyleyerek, burs veren hayırsever hemşehrilerimize teşekkür etti.

Dernek Yönetim Kurulumuzun İlçe Derneklerimizle de yakın temasta olup onlarla istişari mahiyette toplantılar  yapıldığını söyledi.

Kayseri Fen Lisesi Komisyonu tarafından Pandemi dolayısıyla hastanelere tulum, maske ve dezenfektan yardımı yapıldığını söyledi. Komisyonların Pandemiye rağmen verilen görevlerini başarıyla yerine getirdiği için teşekkür etti.

Pandemi nedeniyle vefat edenlere Allah’tan rahmet diledi. Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandiliniz mübarek olsun diyerek katılımcıları saygı ile selamlayarak konuşmasını bitirdi.

Faaliyet raporu, Bursiyer Öğrencimiz Furkan Demir tarafından okundu ve görüşmeye açıldı. Denetim Kurulu raporu Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Yalçın tarafından okundu. Faaliyet ve Denetim Kurulu raporları ayrı ayrı ibra edildi. İki yılık tahmini bütçe okundu ve karara bağlandı. Yeni Başkan ve Denetim Kurulu seçimleri yapıldı

Başkanlığa yeniden Gökhan Çetinsaya, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; İbrahim Özyurt, Prof. Dr. İhsan Bakır, Ahmet Soybaş, Metin Tatlışen, Kemal Özhaseki, Gökhan Demiruz, Sabri Paşayiğit, Refik Kaan Aydoğan, İsmet Emre Gülsoy ve Bahadır Çetinsaya seçildiler.  Denetim Kurulu Üyeliklerine; YMM Mehmet Sipahi, YMM Mehmet Yalçın ve YMM Gülhan Akyazı seçildiler.

Dilek ve temennilerde Dernek üyeleri Yaşar Küçükçalık, Mehmet Sipahi, Fevzi Ender Ferahbaş, Osman Şahbaz ve Alime Demiruz; Derneğin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri,  devam eden öğrenci bursları ve Pandemi nedeniyle hastanelere yapılan malzeme yardımları için teşekkür ettiler ve Derneğe seçilen yeni Yönetim Kuruluna başarılar dilediler.