Anadolu Yakası Ayedaş Teknik Gezimiz

23.04.2013 tarihinde Gençlik Komisyonumuz tarafından, ilgili bölümlerde okuyan bursiyer öğrencilerimize yönelik “Anadolu Yakası AYEDAŞ”a teknik gezi düzenlenmiştir.
Gezi kapsamında, sabah saat 10.00’da dernek binasından hareket edilmiş, Lütfi Köse Eğitim Merkezinde öğrencilerimize kahvaltı eşliğinde sunum yapılmıştır. Daha sonra Soğanlık Yunus indirici dağıtım merkezi, TEİAŞ indirici merkez, Kartal işletmeye ait trafo merkezlerinden örnekler gezilerek, çok güzel bir öğle yemeği arası verilmiştir. Daha sonra Bostancı-Maltepe ulaşım gezilmiş ve son olarak Scada merkezindeki sunumun ardından teknik gezimiz sona ermiştir.
Teknik gezimizi organize edip bizleri davet eden AYEDAŞ Anadolu Yakası Genel Müdürü hemşehrimiz Mükremin Çepni Bey’e teşekkür ederiz. Ayrıca bizleri en iyi şekilde misafir eden, teknik bilgilerle ufkumuzu açan başta Aytekin Bey olmak üzere tüm AYEDAŞ mühendislerine ve çalışanlarına saygılarımızı iletiriz. Detaylı geziler, sunumlar, trafo merkezi gezileri, saha gezileri ve çok nefis bir öğle yemeğiyle “AYEDAŞ Teknik gezimiz” dopdolu geçti.