Büyükkulüp`te Anneler Günü Kutlandı

Kadınlar Komisyonumuz tarafında 06.05.2013 günü Büyük Kulüpte Anneler Günü yemeğimiz başkanımız Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı tarafından açılış konuşması ile başladı. Başkanımız katılımları ve katkılarından dolayı Kayserili Bayanlara teşekkür etti. Değerli varlığımız olan annelerimizin anneler gününü kutladı. Daha sonra kürsüye Kadınlar Komisyonu başkanı Berrin Arı geldi. ”Derneğimiz bu tür etkinliklerde maksadının öğrencilere burs içi katkı sağlamaktır.” dedi ve herkesin anneler gününü kutladı. ” Derneğimize maddi ve manevi destek veren üyelerimize ve Kayserili bayanlara müteşekkiriz .” dedi.
Kermesimize katkıda bulunan katılımcılara ve Beğendik A.Ş.ye , Saray Çiftliğine ve Çarşıbaşı Gurmeye Kadınlar Komisyonumuz adına ayrıca teşekkür ederiz. Canlı müzik eşliğinde Büyük Kulübün mutfağından yemekler ikram edildiği bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Kayserili hayırsever bayanlar iyi ki varsınız, sizlerle iftihar ediyoruz.