Çırağan Sarayı’nda Geleneksel İftar Yemeği

Derneğimiz tarafından 01.06.2018 tarihinde, Çırağan Sarayı’nda geleneksel iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, Valilerimiz, Kaymakamlarımız, Bürokratlarımız, Eski Dönem Başkanlarımız, iş adamlarımız ve İlçe Dernek Başkanlarımız katıldı.11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül saray girişinde Dernek Yönetim Kurulu ve protokol tarafından karşılandı.

Sunucumuz, Dernek Başkanımız Sayın Gökhan Çetinsaya’yı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti. Başkanımız konuşmasında 11.Cumhurbaşkanımıza ve katılımcılara teşekkür etti. 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve eski dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çetinsaya, 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e ve eski dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı’ya plaketlerini takdim etti.

Mustafa Akgül Hoca kısa bir selamla konuşmasının ardından yemek duasını yaptı. Programın sonunda bursiyer öğrencilerimiz İbrahim Ethem Korkutan tarafından ney dinletisi verildi. Günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. Yemeğimize sponsor olan hayırsever iş adamlarımıza, katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize Çırağan Sarayı’na teşekkür ederiz.