Gençlik Komisyonumuzun Citadel Otel’de Yemekli Tanışma Toplantısı

Gençlik Komisyonumuzun tanışma toplantısı ve akşam yemeği Sarayburnu Citadel Otel’de yapıldı. Bursiyerimiz Sena Gözelce’in sunduğu program, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çetinsaya’nın açılış konuşmasıyla başladı.2017-2018 Dönemi Gençlik Komisyonu Başkanı Ali Yaman’a Başkanımız tarafından çalışmalarından dolayı plaket verildi. Gençlik Komisyonu Başkanı Ali Yaman plaket için teşekkür ederek bir konuşma yaptı, daha sonra 2018-2019 dönemi Gençlik Komisyonu Başkanı Tolga Settar selamlama konuşması yaptı. Gençlik Komisyonu, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinsaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Soybaş ile günün anısına birlikte fotoğraf çekildi. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Soybaş bir selamlama konuşması yaptı. Dernek Müdürü Orhan Cebeci’ye söz verildi. Konuşmasının ardından gençlere şiirler okudu. Yemek ikramı ardından pasta kesilerek program sona erdi. Etkinliği düzenleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çetinsaya’ya Gençlik Komisyonu adına teşekkür ederiz.