Dedemanda Geleneksel Bayramlaşma

16.10.2013 Tarihinde Gayrettepe Dedeman Otel’de kurban bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Yavuz Erendemir katılımcıların bayramını kutlayarak bir konuşma yaptı. Toplantı İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Küçükçalık, Hüseyin Bayraktar, Hasan Hüseyin Arıkan, Mustafa Erendemir’in selamlama konuşmalarıyla devam etti. Kadınlar Komisyonu başkanı Berrin Arı bu tür toplantılara kadınların da katılmasının renk katacağını dile getirerek salondaki konukların bayramını kutladı. Başkanımız Ören Hanım’ın daha önce planlanan yurt dışındaki bir toplantısından dolayı katılamadı. Genel sekreterimiz aracılığı ile herkesin bayramını kutladı. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İsmet Arınç, Gamze Postaağası, Mustafa Şam, Denetim Kurulu Üyelerimiz Ramazan Sarı ve Mehmet Uçak, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Şenocak, Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurculu, Maltepe Hastanesi Başhekimi Ömer Halim Kaşıkçı, Prof. Dr. Paşa Göktaş, Prof. Dr. Sabri Sümer, Tüm-Kayder başkanı Fatih Doğan hemşehrilerinin bayramını kutladı. Daha sonra İlçe ve köy dernek başkanlarımız birer selamlama konuşması yaptılar. Kahvaltı ile başlayan Toplantı Mustafa Akgül Hocanın yaptığı dua sona erdi. Bayramlaşmaya il, ilçe dernek başkanları, üyelerimiz ve hemşerilerimiz katıldılar.