Geleneksel Bayramlaşmamız Dedemanda Yapıldı

Derneğimiz geleneksel bayramlaşmalarına otuz yılı aşkın süredir devam ediyor. Hemşehrilerimiz bayramın İkinci günü Gayrettepe Dedeman Oteldeki kahvaltıda bayramlaşmak için bir araya geldiler.
Dernek Başkanımız Abdullah Gülsoy, İstanbul Merkez Vaizi Mustafa Akgül, Yönetim Kurulu üyelerimiz; Hamit Öztaşkın, Yavuz Erendemir ,Mustafa Şam, İstişare Kurulu üyelerimiz; Yaşar Küçükçalık,Tuncay Sergen,Mustafa Erendemir,Mehmet Çıkrıkçıoğlu, dernek üyelerimiz ve hemşehrilerimiz katıldılar.Genç Develiler Derneği Başkanı Mustafa Ağca,Tomarzalılar Vakfı Başkanı Ramazan Sarı,Develi ve Yöresi Derneği adına Mehmet Beşparmak ve Develi Köy dernek başkanları toplantıda hazır bulundular.
Program Dernek Başkanı Abdullah Gülsoy’un açılış konuşmasıyla başladı. Mustafa Akgül hocamızın bayram sohbetiyle devam etti. Bayramlaşmaya katılan hemşehrilerimize söz verildi. Katılımcılar duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Saat 11.00 de başlayan bayramlaşma 13.30 da Akgül Hoca’nın duasıyla sona erdi.