15. Genç Buluşma Kadir Has Üniversitesinde Yapıldı.

Derneğimizin Gençlik Komisyonu tarafından 28 Aralık 2013 günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde 15. GENÇ BULUŞMA yapıldı. Kahvaltı ile başlayan toplantı Gençlik komisyonu başkanı Mustafa DAVARCI’nın açılış konuşmasıyla devam etti. Gençlik komisyonundan Sorumlu Komisyon Başkanı Ahmet SOYBAŞ bursiyerlerimize hitaben kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye Dernek Başkanımız Ören ALTMIŞYEDİOĞLU TARHANLI geldi. Katılımcılara teşekkür ederek, bu salonu her zaman derneğimize tahsis eden Kadir Has Üniversitesine teşekkür etti. Bu tür toplantıların devam edeceğini, çağımızda kültür ve bilginin önemine değinerek, konferans seminer ve panellerin gençler için faydalı olacağını ve ayrıca onları tanıştırıp kaynaştıracağını ifade ederek bu amaçla yapılacağını söyledi. 15.Genç Buluşmanın konuşmacısı -NLP Uzmanı, Davranış Bilimci, Yaşam Koçu- Kayserili (Tomarza) hemşerimiz Ümit HAKAN BOZKURT’un güzel sunumuyla devam etti. Bozkurt, çok faydalı seminerinin ardından Plaketi Derneğimiz Genel Sekreter Yavuz ERENDEMİR’den aldı.Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet SOYBAŞ Kayder Gençlik Komisyonu’nu Süleymaniye’ye öğle yemeğine Kuru fasulyeciye davet ederek, yemek ikram etti. Yemek sonrasında etkinlik sona erdi.