Gençlik Komisyonu Toplantısı Citadel Otelde Yapıldı

16.03.2013 Tarihinde Gençlik komisyonu toplantısı Citadel Otelde yapıldı. Toplantıya Başkan Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı, Gençlik Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ahmet Soybaş, Gökhan Çetinsaya ve Dernek Müdürü M.Orhan Cebeci katıldılar. Toplantı başkan Ören hanımın açılış konuşmasıyla başladı. Gençlik komisyonu başkanı Ebubekir Avcı’nın bu dönem yapılacak faaliyetleri görüşmeye açması ve açıklamalarıyla ile devam etti. Bu dönem yapılacak takvim belirlendi. Gençlik Komisyonu üyeleri tek tek kendilerini tanıttılar.Gitarıyla Gesi Bağlarını çalıp söyleyen Sayid Özcan toplantıya renk kattı.Program sonunda Gençlik komisyonu tarafından Başkan Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı’ya çiçek takdim ettiler ve başkanlığını kutladılar.Saat 11.00 de başlayan Kahvaltılı toplantı 13.00’de sona erdi. Bu toplantının sponsorluğunu üstlenen ve bu mekânı bizlere açan Gökhan Çetinsaya’ya teşekkür ederiz.