Gençlik Komisyonumuzun Citadel Otel’de Yemekli Tanışma Toplantısı

Gençlik Komisyonumuzun tanışma toplantısı ve akşam yemeği Sarayburnu Citadel Otel’de yapıldı. Bursiyerimiz Esmanur Bayındır’ın sunduğu program, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çetinsaya’ nın açılış konuşmasıyla başladı.2018-2019 Dönemi Gençlik Komisyonu Başkanı Tolga Settar’a Başkanımız tarafından çalışmalarından dolayı plaket verildi. Gençlik Komisyonu Başkanı Tolga Settar plaket için teşekkür ederek bir konuşma yaptı, daha sonra 2019-2020 dönemi Gençlik Komisyonu Başkanı Begüm Tamer yeni dönem açılış konuşması yaptı. Gençlik Komisyonu, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinsaya ve Başkan Yardımcısı İbrahim Özyurt ile günün anısına birlikte fotoğraf çekildi. Dernek Müdürü Orhan Cebeci’ye söz verildi. Konuşmasının ardından gençlere şiirler okudu. Yemek ikramı ardından pasta kesilerek program sona erdi. Etkinliği düzenleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çetinsaya’ ya Gençlik Komisyonu adına teşekkür ederiz.