Four Seasons Bosphorus Otel’de Geleneksel İftar Yemeği 2017

Derneğimiz tarafından 15.06.2017 tarihinde, Four Seasons Bosphorus otel de geleneksel iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, eşi Sayın Hayrunnisa Gül, Kayserili milletvekillerimiz Taner Yıldız ve İsmail Tamer, valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, bürokratlarımız, eski dönem başkanlarımız, iş adamlarımız ve üyelerimiz katıldı.11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül otel girişinde dernek yönetim kurulu ve protokol tarafından karşılandı. İftar programı sunucumuz tarafından sunuldu.

Sunucumuz Dernek Başkanımız Sayın Gökhan Çetinsaya’yı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti. Başkanımız konuşmasın da 11.Cumhurbaşkanımıza, vekillerimize, valilerimize, kaymakamlarımıza, bürokratlarımıza, iş adamlarımıza, eski dönem yönetim kurulu başkanlarımıza teşekkür etti. Konuşmasının ardından sunucumuz tarafından eski dönem bursiyer öğrencilerimizden Resul Gümüş ve eski Dönem Gençlik Komisyonu Başkanımız Duygu Adabaş’ı konuşmalarını yapmaları üzerine kürsüye davet etti.

Öğrencilerimizin konuşmalarının ardından Kayserili Milletvekillerimiz İsmail Tamer selamlama konuşmasını yaptı. Sunucumuz Konuşmasını yapmak üzere 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ü kürsüye davet etti. 11. Cumhurbaşkanımız’ın konuşmasının ardından sunucumuz kendisine teşekkür etti. Mustafa Akgül Hoca kısa bir selamla konuşmasının ardından yemek duasını yaptı. Sunucumuz son olarak bursiyer öğrencilerimizden İbrahim Ethem Korkutan’ı ney üflemek üzere sahneye davet etti.Fotoğraf çekiminden sonra sunucumuz programı sonlandırdı.Kayseri TV ve TV 1 iftar yemeğini canlı olarak yayınladı. Yemeğimize katkı sağlayan hayırsever iş adamlarımıza, katılımlarından dolayı değerli misafirlerimize ve bizi samimi bir şekilde ağırlayan Four Seasons Bosphorus oteli ve çalışanlarına teşekkür ederiz.