Hocamız Doç. Dr. İhsan Bakır’ı Ziyaret Ettik

18.01.2013 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Araştırma Hastanesi Başhekimi, Bakırköy-K. Çekmece bölgesi Ceo’su hemşehrimiz Doç Dr.İhsan Bakır’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Yönetim Kurulu üyemiz Yavuz Erendemir, Kayder, Dernek Müdürümüz M.Orhan Cebeci, Pınarbaşı Derneği Başkan Yardımcısı Ümit Özmüş, dernek üyemiz Sevim Çavdarlı hazır bulundular. Hastenede yaptığı ameliyatlarla kendinden söz ettiren hemşehrimiz Bakır Hocamızla ile iftihar ediyoruz. Fotoğraflarda hep gülümseyen hocamız, kendisi gibi güler yüzlü, Kayseri Milletvekilimiz Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır’ın eşidir. Yahyalı ilçesinden Emekli Meslek Dersleri hocamız Abdullah Bakır’ın üç oğlundan en küçüğüdür. İstanbul’a, hizmet eden hocamıza büyük tekliflere rağmen bulunduğu yeri tercih etmesi takdire şayandır. Hastanesi Türkiye’de ender bulunan cihazla donatılmış olup, kalp anjoy cihazı M.Akif Ersoy hastanesinde bulunmaktadır.