İlçe Dernek Başkanları ile Tanışma Toplantısı

KAYSERİ İLİ YARDIM DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ YÖNETİM KURULUNUN İLÇE DERNEK BAŞKANLARI İLE TANIŞMA TOPLANTISI

İlçe derneklerimizin başkanları ve temsilcileri ; Develi ve Yöresi Derneği adına, Başkan Yardımcısı Hatice Ayden, Mali Sekreter Yusuf Palamut, Genç Develiler Derneği adına Başkan Mehmet Sabah, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuncer, Yahyalılar Derneği Başkanı Halit Göncü, Genel Sekreter Veysel Ekinci, Tomarzalılar vakfı adına Başkan Yardımcısı Tamer Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Erciyes, Sarız Derneği Başkanı Akın Kılıç, Osman Yanık, Bünyan Derneği Başkanı Altan Cıngıl, Yönetim Kurulu Üyesi, Bünyan ve Yöresi Derneği Başkanı Altan Cıngıl, Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Tokat, İncesu Kızılörenliler Derneği Adına Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Uluk, Şaban Belikırık iştirak ettiler.

Kayder Genel Merkezi Ankara’da bulunan Kamu Yararına hizmet eden derneğimizin İstanbul Şubesi. Öğrenci burslarımızın ve Ramazan ayında iaşe yardımlarımızın çoğu ilçe derneklerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.