İstanbul Üniversitesi Burs Veren Kurum Ve Kuruluşlara Teşekkür Toplatısı Yapıldı

İstanbul Üniversitesi Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi’nin İstanbul Üniversitesi öğrencilerine burs veren kurum ve kuruluşlar için düzenlediği “Teşekkür ve Tanışma Toplantısı”, 16 Mayıs 2013 Perşembe günü İÜ Balta limanı Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Davet üzerine yemekli toplantıya Derneğimiz adına başkan Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı katıldı.
Birim sorumlusu Prof. Dr. Alev Akdoğan Kaymaz’ın yaptığı açılış konuşmasını takiben İÜ Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi ve faaliyetlerini tanıtan bir slayt sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra İÜ Rektör Yardımcısı ve Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut Ak, İÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Prof.Dr. Hasan Alpak ve İÜ Genel Sekreteri Metin Küçük tarafından davetlilere, temsil ettikleri kurum ve kuruluşların öğrencilerimize sağladığı destek nedeni ile teşekkür plaketleri takdim edildi.
İÜ Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimimizin gelecekteki faaliyetlerine yön vermesi amacı ile hazırlanan ve öğrencilerimize burs veren kurum temsilcilerinin birimimiz ile ilgili görüş ve beklentilerini içeren anket formunu doldurmasından sonra yemeğe geçildi.
Yemek esnasında kurumlar arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine yönelik öneriler, burs verilen öğrenci sayısının artırılması, burs verme kriterleri, eğitimlerini tamamlayan bursiyerlerin toplumsal dayanışmaya katkı amacıyla gönüllülük bilincine sahip olmaları ve mezuniyet sonrası birer öğrenciye burs vermeleri konusunda motivasyonlarının sağlanması ile ilgili konularda fikir alış verişinde bulunuldu. Karşılıklı dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.