Kadınlar Komisyonumuzun Emirgan Gezisi

12.04.2012 tarihinde derneğimiz Kadınlar Komisyonu tarafından, Emirgan’da Lâle Festivali dolayısıyla Kayseri’li hanımlara etkinlik düzenlendi.
Emirgan’da lâleler arasında yürüyüş yapan bayanlar Beyaz Köşk’ün önündeki meydanda festival için kurulan müzik standında canlı müzik dinlediler ve Beyaz Köşk’te kendileri için hazırlanan öğle yemeği menülerini almak üzere masalarına geçtiler, Boğaz’ın eşsiz güzelliği içerisinde yemeklerini yediler.
Emirgan’da lale soğanları satılan standtan lâle soğanları aldılar. Yeşillikler arasına çeşitli mekânlara lâlelerden Mevlana, Mevleviler, olimpiyat halkaları, güvercinler vb. semboller dikilmişti. En büyük ilgi gören yer ise lâle deresiydi. Lâle deresinin üstüne kurulan köprüde ve yanındaki teknede misafirlerimiz fotoğraf çektirip bu güzelliği ölümsüzleştirmek istediler.
Bu organizasyona katılan bayanlar, bu güzel günün düzenlenmesinde emeği geçen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sayın Berri Arı’ya teşekkür ederek bir sonraki organizasyonda buluşmak üzere Emirgan’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.