Kayder Akademi Seminerleri Başladı

Derneğimiz Gençlik Komisyonu ve Filonim Eğitim ve Danışmanlık ile birlikte yürütülen Kayder Akademi 27 Şubat’ta Develi ve Yöresi Derneğinde başladı. Derneğimiz bu yıl üniversiteye yeni başlayan öğrencilerimize yönelik seminer programları düzenledi. İlk olarak  Psikolog Filiz Çolakbayraktar tarafından “  Özgüvenin tanımı, Özgüven bileşeni, Özgüven oluşumu ve Gelişimi, Özgüvene zarar veren etkenler, Yeniden özgüven oluşturma “konu başlıkları altında  bursiyer öğrencilere yönelik bir sunum gerçekleştirildi.
6 Mart Cumartesi günü Selimiye Tarım Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda seminere devam edildi. Seminer Ali Rıza Tunur tarafından verlidi.” İletişim, İletişimin tanımı, iletişim çeşitleri, İletişim engelleri, Empati “ konularında yapılan sunum saat 13.00’de sona erdi.
20 Mart Cumartesi Sayın Ali Rıza Tunur tarafından bursiyerlerimize”  Kimlik ve farkındalık” konuları hakkında bilgiler verildi. Seminer, ” Davranışlar nasıl oluşur, Davranış değişikliğine yol açan faktörler nelerdir’”konularıyla devam edecek. Son haftada Demo ve sunum yapılarak sona erecek. Katılan bursiyer öğrencilerimize sertifika ve katılım belgesi verilecek.
Seminerlerimizin düzenlenmesine büyük katkı sağlayan Folonim Eğitim ve Danışmalık firmasına, Sayın Nimet Zenginer’e, Filiz Çolakbayraktar’a ve Ali Rıza Tunur’a teşekkür ederiz.