KAYSERİLİ DUAYEN İŞ ADAMLARIMIZLA YEMEKLİ SOHBET TOPLANTISI

18 Nisan 2019 tarihinde Gençlik Komisyonumuzun düzenlediği Kayserili duayen iş adamlarıyla sohbet toplantısının 1.si Ataşehir Kayseri Mutfağı’nda Gençlik Komisyonumuzdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Metin Tatlışen’in sponsorluğunda yapıldı.

1997-1999, 1999-2001 yılları arasında Derneğimizin Başkan Yardımcısı, Derneğimizin İstişare Kurulu Üyesi, Sergen Metal Yönetim Kurulu Başkanı, YİSAD Kurucu üyesi, Sayın H.Tuncay SERGEN Gençlik Komisyonumuza ‘Kayseri’de 3 büyük adımın (Sümerbank, Demiryolları ve Hava İkmal Fabrikası)  Kayseri’nin gelişip kentleşmesinde büyük önemi olduğunu anlattı. Gençlere ülke meselelerine duyarlı olun, bilgiye ulaşın, yaptığınız işi iyi yapın sonunda mutlaka başarılı olursunuz.’ Dedi. Toplantı sonunda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın İbrahim Özyurt, Yönetim Kurulu üyelerimiz Sayın Gökhan Demiruz, Sayın Metin Tatlışen ile sohbete devam edildi.

Gençlik Komisyonumuza Kayseri’nin yöresel lezzetlerini ikram eden Gençlik Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Metin Tatlışen’e ve Kayseri Mutfağı çalışanlarına teşekkür ederiz.