Koordinasyon Kurulu Sarıca Köyü Derneğinde Toplandı

15.02.2012 Günü Kayseri İli Yardım Derneği Koordinasyon Kurulu on beş günde bir yapılan toplantısını hava muhalefeti dolayısıyla erteleyerek Gaziosmanpaşa’daki dernek lokalinde yaptı.
İl Derneğimizin Koordinasyondan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şam tarafından toplantı açıldı. Sarıca Köyü Derneği başkanı Murat Kocaman’ın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Alıcı, Kayseri ili Yardım Derneği Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Erendemir, Develi ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı M. Orhan Cebeci ve Genç Develililer derneği Başkanı Mustafa Ağca birer konuşma yaptılar.
Konuşmacılar derneklerin kaynaşması için bu tür toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda birleştiler. Bahçelievler Belediyesinin sponsorluğunda yapılacak futbol turnuvası ve 1 Temmuzda bütün derneklerimizin iştiraki ile yapılacak geleneksel piknik ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Şam katılımcılara ve bu organizasyonu düzenleyen Sarıca Köyü Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Ramazan’da Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen iftar çadırındaki Kayserililer standında köyden gelen salatalık, domates, biber, karpuz ve kavun ikram eden dernek yöneticileri bu organizasyondaki çorba, yahni, pilav, baklava, salata ve meşrubat ikramlarına koordinasyon kurulu adına teşekkür ederiz.