Geleneksel Ramazan Bayramı Bayramlaşması 2017

Dernek Başkanımız Gökhan Çetinsaya’nın açılış konuşması ardından hemşehrimiz,İstanbul eski vaizlerinden Mustafa Akgül Hocamızın modoratörlüğünde,Başkanımız Gökhan Çetinsaya ile birlikte bir bayramlaşma programı düzenledi.Bağdat Caddesi’nde bir gurup hemşehrimiz tarafından1980 li yıllarda başlayan İstanbul’da Kayseri bayramlaşmaları geleneksel olarak 30 yılı aşkın süredir aynı mekanda her dini bayramın 2.günü saat:11.00-13.00 arası derneğimiz tarafından düzenlenmektedir.

Mustafa Akgül Hocamızın günün önemini belirten konuşmaları ayrı bir renk kattı.Katılımcılardan İstişare Kurulu Üyemiz Sayın Yaşar Küçükçalık,Küçükçekmece Kaymakamımız sayın Harun Kaya,Üyelerimiz Yeminli Mali Müşavir Hamit Öztaşkın,Cenk Erdoğan,Kadınlar Komisyonumuzdan Libas Özateş Hanım ve Prof.Dr.Sabri Sümer,Genç Develiler Derneği Başkanı Mustafa Ötünç, Bünyan Derneği başkanı Altan Cıngıl,Tüm-Kayder Başkanı Abdullah Gelgeç ve mezun bursiyer öğrencimiz Kübra Özal’ın teşekkür konuşmalarının ardından Akgül Hocamızın duasıyla bayramlaşma günün anısına topluca fotoğraf çektirilerek sona erdi.Yöresel tatlarımızın ikram edildiği kahvaltı güzel sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Geleneksel bayramlaşmamız için salonlarını her zaman hemşehrilerine açan Dedeman ailesi adına sayın Murat Dedeman’a ve ikramlar için yönetim kurulumuz adına başkanımız Gökhan Çetinsaya’ya ve Genç Develiler Derneği başkanına,Bünyan Derneği Başkanına, Bünyan Büyük Bürüngüzlüler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine,Çöten Köyü Derneğine ve değerli hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.