Marmara Yelken Kulüpte Yeni Yıl Yemeği

16.01.2013 Günü Kadınlar Komisyonumuz tarafından Caddebostan Marmara Yelken Kulüpte yeni yıl yemeği düzenlendi. Toplantı başkan yardımcısı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı’nın açılış konuşması ile başladı. Ören Hanım, Kayserili bayanların yeni yılını kutladı. Dernek faaliyetlerimiz ve burslar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ardından söz alan Kadınlar Komisyonu Başkanı Sayın Berin Arı katılımcıların yeni yılını kutlayarak, dostlukların baki olacağı, barış içinde bir yıl yaşamayı ümit ettiğini söyledi.
Yemekte burs fonuna katkı sağlamak için değerli iş adamlarımız tarafından gönderilen hediyeler çekiliş ile sahiplerini buldu. Çekilişimize katkı sağlayan firmalara; Kesimoğlu Tekstile, Kumtel, A.Ş.ye, Saray Halıya ,Yataş A.Ş.ye, Miramay Güzellik Salonuna,Gelişim Tıp Merkezine,Kadıköy Şifa Gurubuna,Abdullah Gülsoy’a. Ayrıca konuşmaları ve bilgileri ile güzellik katan hemşehrimiz Sayın Doktor Ayçan Kaçar obezite ile mücadele ve uzun ömürle ilgili deneyimlerini paylaştı.Katılanların büyük keyif aldığı organizasyon canlı müzik eşliğinde sona erdi.