Gökhan Çetinsaya

Başkan

14.11.1984 yılında İstanbul'da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında Diyarbakır da askerlik görevini tamamladı. İnşaat, Turizm, Perakende alanlarında faaliyet gösteren aile şirketi ARTAŞ Grubu’nda çalışmaktadır. KONUTDER, TFV yönetim kurulu üyesidir. Hobi olarak; Motor sporları, snowboard, su sporları, klasik araba koleksiyonu yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ibrahim-ozyurt

İbrahim Özyurt

Başkan Yardımcısı

4 Eylül 1968 tarihinde İstanbul'da doğdum. Koca Ragıp Paşa İlkokulu, Oruçgazi Ortaokulu, Fenerbahçe Lisesi ve Haydarpaşa Lisesi'nde eğitim gördüm. Küçük yaşlardan beri aileden dolayı aktif ticaret hayatı içindeyim. Kayseri İli Yardım Derneğinde geçmiş 2 dönem yönetim kurulunda aktif görev aldım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde yöneticilik yapmaktayım.

kaan aydoğan

Refik Kaan Aydoğan

Genel Sekreter

20 Şubat 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ayazağa Işık Lisesi ve Mef Okullarında İlk ve Ortaokul eğitimini tamamladı. Liseyi İsviçre’de The American School in Switzerland (TASIS)’ten okudu. Üniversiteyi Amerika’da The George Washington University’de mezun oldu. Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldu sonra iki sene boyunca farklı sektörlerde iş deneyimi kazanıp Otomotiv, Enerji, İnşaat, Temizlik, Sigorta alanlarında faaliyet gösteren aile şirketleri Aydoğanlar Şirketler Grubu’nda çalışmaya başladı ve günümüzde de devam etmektedir. Ford-Otosan’da bayi konsey üyeliği ve Ziyad’da Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır. Siyah Beyaz fotoğrafçılık ve Spor özel ilgi alanlarıdır. Eski Kayder Yönetim Kurulu üyesi Refik Aydoğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Aydoğan’ın oğludur. Beray Aydoğan ile evlidir.

Mehmet Uçak

Mali Sekreter

1963 Kayseri Doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Öğrenimimi Kayseri'de tamamladım.

1985 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldum. Üniversite yıllarında Muhasebe Müşavirlik Bürosunda çalışarak devamında 1989 yılına kadar Aga İnşaat A.Ş.'de Muhasebe Müdürlüğü görevinde bulundum.

1989-1991 tarihleri arasında Yaşar Holding iştiraki Botaş A.Ş.'de Muhasebe Müdürlüğü görevinde bulunurken aynı yıl ayrılarak serbest çalışmaya başladım.

Halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapmakta olup, idari merkezi İsviçre'de bulunan Euraaudit İnternational Şirketinin Türkiye Partnerliğini yapmaktayım.

Kayseri İli Yardım Derneği İzmir Şubesi Kurucu Genel Sekreterliğini yapmaktayım. Evliyim, iki erkek evladı sahibiyim.

Ahmet Soybaş

Asil Üye

Ahmet Soybaş, 1976 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretimini İlhami Ahmed Örnekal İlköğretim Okulunda ve lise eğitimini İstek Vakfı Belde Lisesinde tamamladı.Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, İngiltere'de uluslararası işletme masterı yaptı. Askerliğini 2000 yılında tamamladıktan sonra aile şirketleri olan Sami Soybaş Demir San. Tic.A. Ş. firmasında genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi. Demir-çelik ürünleri iç ve dış ticareti ile uğraşan Ahmet Soybaş, evli, bir çocuk babasıdır ve İngilizce bilmektedir.

Adsız

Prof. Dr. İhsan Bakır

Asil Üye

Babam, Abdullah Bakır Yahyalı/Kirazlı köyünden, annem Hatice Bakır ise Kayseri içinden, Talhaoğulları’ ndandır. Babamın yedek subaylığını Pınarhisar, Kırklareli’nde yaptığı dönemde 15 Kasım 1969 tarihinde dünyaya geldim. İlkokulu Kayseri Osman Düşüngel’de tamamladım. Ortaokula Dedeman ortaokulunda başladım ancak İstanbul’a taşındığımız için son seneyi Suadiye ortaokulunda tamamladım. Kadıköy K. Evren Lisesinden mezun oldum. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce bölümünü 1993 yılında bitirdim ve tıp doktoru unvanını aldım. İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsünden 2002 yılında kalp ve damar cerrahisi ihtisasımı tamamladım ve uzman oldum. İstanbul Çağlayan Florence Nightingale hastanesinde bir süre kalp damar cerrahisi uzmanı olarak çalıştım. Aynı yıl Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine başasistan olarak atandım. 2003-2006 seneleri arasında Belçika’nın Aalst şehrinde bulunan OLV Clinic ve Leuven şehrindeki Katholieke Universiteit Leuven (KUL) hastanelerinde deneysel ve klinik araştırmalarda çalıştım. Bu süreç zarfında uluslararası dergilerde klinik ve deneysel araştırma makalelerim yayınlandı. Minimal invaziv (küçük yaradan kalp ameliyatı) ve robotik kalp cerrahisi ile kalp nakli eğitimimi Belçika’da 2003-2006 yılları arasında tamamladım. 2006 Senesinde Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine geri dönerek başasistan olarak çalışmaya devam ettim. 2007 Yılında Üniversitelerarası Kurul tarafından yapılan sınava girerek kalp ve damar cerrahisi branşında ‘Doçent’ unvanı aldım. 13 Kasım 2008 tarihinde Kurucu Başhekim olarak İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandım. Dört sene Başhekimlik görevinde bulunduktan sonra sırası ile İstanbul Bakırköy ve Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği kurucu Genel Sekreteri olarak kamu bürokrasisinde görev aldım. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünün ‘Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans’ programını da 2014 yılında tamamladım. 13.12.2013 Tarihinde İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalına Profesör olarak atandım. Halen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde (Çapa) akademisyen olarak çalışmaktayım ve Erişkin ve Konjenital (Doğumsal) kalp hastalıkları ameliyatları yapmaktayım. 24. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili ve İTÜ öğretim üyesi Profesör Dr. Pelin Gündeş Bakır ile evliyim. Murat, Hatice Reyan ve Mehmet Fatih isimli üç çocuğumuz var.

Adsız

Metin Tatlışen

Asil Üye

1984 yılında Kayseri'de doğdu. İlk , orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Ankara'da Çankaya Üniversitesi iç mimarlık bölümünde okudu. Üniversite hayatı boyunca aktif olarak ticaretin içinde yer aldı. 2008 yılından itibaren Kayseri Mutfağı markasıyla, Kayseri'nin yöresel lezzetlerini tanıtmak ve mutfak geleneğimizi yaşatmak adına, 5 ilde 20 lezzet noktasıyla hizmet vermektedir. Türes yönetim kurulu üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gökhan Demiruz

Asil Üye

1966 Kayseri doğumlu. Kayseri Ahmet Paşa İlkokulu, Kayseri Dedeman Ortaokulu, Kayseri Ticaret Lisesi mezunu. 1987 İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. Yassı Çelik Sektöründe bulunan Gökhan Demiruz, Gökmetal Sac San ve Dış Tic AŞ. Yönetim kurulu başkanı Aynı zamanda YİSAD Yassı Çelik İthalat ihracat ve Sanayicileri Derneğinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Sabri Paşayiğit

Asil Üye

Sabri Paşayiğit 1977 Kayseri doğumludur.

Kayseri lisesinden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun olarak profesyonel kariyerine mimar olarak başladı.

Öğrenim süreci boyunca büyük şantiyelerde ve tasarım ofislerinde edindiği farklı ölçeklerdeki ve proje tiplerindeki deneyimin ardından 2002 yılında Zafer Murat ile birlikte REM Mimarlığı kurdu.

2011 yılında ise ofisin ismi Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) olarak değişti.

SPDO portfolyosuyla günden güne tanındıkça; Türkiye sınırlarını aşarak Azerbaycan, Irak, Umman, Rusya gibi ülkelerde global projelerde yer aldı.

Yeni stratejisi doğrultusunda, 2014 yılında Dubai’de açılan ofisi 2017’den itibaren de A.B.D Houston’da açılacak ofisi ile Orta Doğu ve Amerika’da geliştirilen projeleriyle uluslararası işbirliklerine imza atmaktadır.

Türkiye de birçok büyük inşaat grubu ve yatırımcıyla çalışan SP Architects, 2016 ve 2017’ de önemli projelere imza atmıştır. Başkent Emlak Konutları, Avrupa Konutları Ümraniye, Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Sefaköy, Avrupa Office Ataşehir, Nef Bahçelievler, Oyak Maltepe bunların arasında yer almaktadır.

Kayseri de aktif olarak en önemlisi Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm, Kayseri Ahi Evran Kentsel Dönüşüm, Kayseri Spor Tesisleri, Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi, Melikgazi Belediyesi Tesisi, Kayseri Taş Mekân projelerimiz devam etmektedir. Ayrıca Kayseri’ de önceki projelerimiz arasında; Radisson Blu Hotel, Başyazıcı Premium Konutları, Kayseri Park, Kayseri Kemal Koçak Restaurant, yer almaktadır.

kemal özhaseki 1

Kemal Özhaseki

Asil Üye

07.08.1985 yılında Kayseri’de doğdu. İlkokulu Adana’da, ortaokul ve liseyi Kayseri’de okudu. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Aile şirketi olan Haseki Tekstil Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda Haseki Tekstil olarak Beşler Tekstil, Entar Enerji, Ravaber yalıtım firma ortaklıklarıyla farklı sektörlerde de faaliyet göstermektedirler. Hobi olarak Drift, Snowboard, Motocross, Motorsiklet Turları ve Offroad Turları yapmaktadır. Aynı zamanda lisanslı pilot olarak Türkiye Drift Şampiyonluğu bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

İsmet Emre Gülsoy

Asil Üye

30 Aralık 1973 Kayseri de doğdum. ilk ve orta okul öğrenimimi Kayseri de tamamladım. Daha sonra İzmir e yerleştik. Liseyi İzmir Karataş lisesinde okudum.1991 yılında girdiğim üniversite sınavında Marmara Üniversitesi İşletme fakültesini kazandım ve 1991 yılında İstanbul a yerleştim. Okulu bitirdikten sonra 2000 yılında askerlik görevimi tamamladım.2004 yılında evlendim ve 3 çocuk babasıyım. Otomotiv ve turizm sektöründe yatırımlarımız var ve halen bu sektörlerde çalışmalarım devam ediyor.

Denetim Kurulu

Mehmet Sipahi

Denetim Kurulu Üyesi

06.06.1941 yılında Kayseri İli Felahiye ilçesinde doğdum. Felahiye Kanuni Süleyman İlkokulunu bitirdikten sonra Kayseri Lisesi Ortaokulundan ve Kayseri Lisesi'nden mezun oldum ve 1964 yılında mezun oldum.

1969 yılında Yedek Subay olarak askerliğe başlayıp, 1971 yılında terhis oldum. Aynı yıl Maliye Bakanlığı'nın açmış olduğu Gelirler Kontronörlüğü sınavının yazılı ve sözlü sınavını kazanarak Merkez Denetim Elemanı olarak göreve başladım.

Ekim 1994 yılında kendi isteğim ile emekli oldum. 1995 yılında Yeminli Mali Müşavir olarak göreve başladım ve halen devam etmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Oğlum İTÜ Makine Yüksek Mühendisi ve kızım İşletme mezunudur.İhtisas konum ``Vergi Uyuşmazlığı``dır.

Mehmet Yalçın

Denetim Kurulu Üyesi

YMM, Bağımsız Denetçi 1960 yılında Kayseri'de doğdu. 1982 yılında Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünden mezun oldu. Sümer Bank'ta iç denetim bölümünde 4 yıl çalıştı. Daha sonra aynı kuruma bağlı bir firmada Mali işler Müdürü olarak çalışma hayatını sürdürdü.

Gülhan Akyazı

Denetim Kurulu Üyesi

1964 yılında Kayseri’de doğdum. İlk, orta, lise Kayseri’de bitirdim. En son Erciyes Üniversitesi İşletme fakültesinden mezun olduktan sonra özel sektörde muhasebe birimlerinde çalıştım 1995 yılında mali müşavirlik belgemi aldım ve 2008 yılına kadar mali müşavir olarak bağımsız çalıştım, 2008 yılından beri İstanbul’da yeminli mali müşavirlik yapıyorum 1 çocuk annesiyim.