Gökhan Çetinsaya

Başkan

14.11.1984 yılında İstanbul'da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında Diyarbakır da askerlik görevini tamamladı. İnşaat, Turizm, Perakende alanlarında faaliyet gösteren aile şirketi ARTAŞ Grubu’nda çalışmaktadır. KONUTDER, TFV yönetim kurulu üyesidir. Hobi olarak; Motor sporları, snowboard, su sporları, klasik araba koleksiyonu yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ibrahim-ozyurt

İbrahim Özyurt

Başkan Yardımcısı

4 Eylül 1968 tarihinde İstanbul'da doğdum. Koca Ragıp Paşa İlkokulu, Oruçgazi Ortaokulu, Fenerbahçe Lisesi ve Haydarpaşa Lisesi'nde eğitim gördüm. Küçük yaşlardan beri aileden dolayı aktif ticaret hayatı içindeyim. Kayseri İli Yardım Derneğinde geçmiş 2 dönem yönetim kurulunda aktif görev aldım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Halen inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde yöneticilik yapmaktayım.

Zehra Çarşıbaşı

Genel Sekreter

1974 Kayseri doğumlu, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da yaptı. Yüksek öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Grafik Sanatlar bölümünde tamamladı. Sanat dalında çeşitli özgün çalışmaları oldu. Bunlar arasında gravür, serigrafi, linolyum, taş baskı çeşitleri ve kara kalem yağlıboya çalışmaları ile çeşitli karma sergilere katıldı. Modelistlik, stilistlik, tasarım eğitimiyle çeşitli firmalarda çalışmaları oldu. İstanbul moda günlerinde Hot Couture defilelerde bulundu. Aile şirketinde görev almakta. İş alanları tekstil gıda ve inşaat sektöründe faaliyet göstermekteler. Hobileri arasında satranç, yüzme (dalma sporu) tenis, bilardo, golf, rating ve Bungee Jumping gibi sporları sayabiliriz. Çeşitli amatör turnuvalara katıldı. Birçok eğitim seminerlerini takip etti ve etmektedir. Sivil Toplum Kuruluşlarında dernek ve vakıflarda aktif olarak görevlerde bulundu.

Mehmet Uçak

Mali Sekreter

1963 Kayseri Doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Öğrenimimi Kayseri'de tamamladım.

1985 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldum. Üniversite yıllarında Muhasebe Müşavirlik Bürosunda çalışarak devamında 1989 yılına kadar Aga İnşaat A.Ş.'de Muhasebe Müdürlüğü görevinde bulundum.

1989-1991 tarihleri arasında Yaşar Holding iştiraki Botaş A.Ş.'de Muhasebe Müdürlüğü görevinde bulunurken aynı yıl ayrılarak serbest çalışmaya başladım.

Halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapmakta olup, idari merkezi İsviçre'de bulunan Euraaudit İnternational Şirketinin Türkiye Partnerliğini yapmaktayım.

Kayseri İli Yardım Derneği İzmir Şubesi Kurucu Genel Sekreterliğini yapmaktayım. Evliyim, iki erkek evladı sahibiyim.

Ahmet Soybaş

Asil Üye

Ahmet Soybaş, 1976 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretimini İlhami Ahmed Örnekal İlköğretim Okulunda ve lise eğitimini İstek Vakfı Belde Lisesinde tamamladı.Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, İngiltere'de uluslararası işletme masterı yaptı. Askerliğini 2000 yılında tamamladıktan sonra aile şirketleri olan Sami Soybaş Demir San. Tic.A. Ş. firmasında genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi. Demir-çelik ürünleri iç ve dış ticareti ile uğraşan Ahmet Soybaş, evli, bir çocuk babasıdır ve İngilizce bilmektedir.

Faik Çetin Arı

Asil Üye

1956 yılında doğdu. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Yüksek öğrenimini Erciyes Üniversitesine bağlı MYO elektrik bölümünde tamamladı. 1982 yılından beri İstanbul Sultan Hamam'da tekstil ticareti (otel tekstili ) üzerine faaliyet gösteren firma sahibidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mustafa Şam

Asil Üye

1969 Kayseri'nin Develi İlçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Develi'de tamamladı. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapmaktadır. 2007 yılından beri İstanbul Genç Develili'ler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yaptı. İki dönemdir derneğimizin Yönetim Kurulu üyesidir. Evli, üç çocuk babasıdır.

Gökhan Demiruz

Asil Üye

1966 Kayseri doğumlu. Kayseri Ahmet Paşa İlkokulu, Kayseri Dedeman Ortaokulu, Kayseri Ticaret Lisesi mezunu. 1987 İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. Yassı Çelik Sektöründe bulunan Gökhan Demiruz, Gökmetal Sac San ve Dış Tic AŞ. Yönetim kurulu başkanı Aynı zamanda YİSAD Yassı Çelik İthalat ihracat ve Sanayicileri Derneğinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Sabri Paşayiğit

Asil Üye

Sabri Paşayiğit 1977 Kayseri doğumludur.

Kayseri lisesinden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun olarak profesyonel kariyerine mimar olarak başladı.

Öğrenim süreci boyunca büyük şantiyelerde ve tasarım ofislerinde edindiği farklı ölçeklerdeki ve proje tiplerindeki deneyimin ardından 2002 yılında Zafer Murat ile birlikte REM Mimarlığı kurdu.

2011 yılında ise ofisin ismi Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) olarak değişti.

SPDO portfolyosuyla günden güne tanındıkça; Türkiye sınırlarını aşarak Azerbaycan, Irak, Umman, Rusya gibi ülkelerde global projelerde yer aldı.

Yeni stratejisi doğrultusunda, 2014 yılında Dubai’de açılan ofisi 2017’den itibaren de A.B.D Houston’da açılacak ofisi ile Orta Doğu ve Amerika’da geliştirilen projeleriyle uluslararası işbirliklerine imza atmaktadır.

Türkiye de birçok büyük inşaat grubu ve yatırımcıyla çalışan SP Architects, 2016 ve 2017’ de önemli projelere imza atmıştır. Başkent Emlak Konutları, Avrupa Konutları Ümraniye, Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Sefaköy, Avrupa Office Ataşehir, Nef Bahçelievler, Oyak Maltepe bunların arasında yer almaktadır.

Kayseri de aktif olarak en önemlisi Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm, Kayseri Ahi Evran Kentsel Dönüşüm, Kayseri Spor Tesisleri, Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi, Melikgazi Belediyesi Tesisi, Kayseri Taş Mekân projelerimiz devam etmektedir. Ayrıca Kayseri’ de önceki projelerimiz arasında; Radisson Blu Hotel, Başyazıcı Premium Konutları, Kayseri Park, Kayseri Kemal Koçak Restaurant, yer almaktadır.

Ahmet Selim Urfalılar

Asil Üye

1982 yılında İstanbul’da doğan Ahmet Selim Urfalılar. 2004 yılında Doğuş Üniversitesi İşletme fakültesini burslu olarak bitirdi. Ardından Amerika Birleşik Devletlerinin Washington D.C. eyaletinde 2 yıl kadar yaşadı, NOVA (Northern Virginia Community College )bazı eğitimler aldı. 2008 yılında Türkiye’ye geri dönerek 1980 yılında kurulan ve dünyanın 52 ülkesine ihracat yapan ve aile şirketi olan Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş. çalışmaya başladı. Firma içerisinde çeşitli görevlerde bulunan Ahmet Selim Urfalılar şuanda şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapmaktadır. 2015-2016 İMSAD Dış Ticaret Komitesi temsilciliği ve İstanbul Sanayi Odası TOBB il genç girişimcileri İcra Komitesinde Oda Borsa Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Halen bu görevlerinde devam etmekte olan Ahmet Selim Urfalılar evli ve iki kız çocuk babasıdır.

İsmet Emre Gülsoy

Asil Üye

30 Aralık 1973 Kayseri de doğdum. ilk ve orta okul öğrenimimi Kayseri de tamamladım. Daha sonra İzmir e yerleştik. Liseyi İzmir Karataş lisesinde okudum.1991 yılında girdiğim üniversite sınavında Marmara Üniversitesi İşletme fakültesini kazandım ve 1991 yılında İstanbul a yerleştim. Okulu bitirdikten sonra 2000 yılında askerlik görevimi tamamladım.2004 yılında evlendim ve 3 çocuk babasıyım. Otomotiv ve turizm sektöründe yatırımlarımız var ve halen bu sektörlerde çalışmalarım devam ediyor.

Denetim Kurulu

Mehmet Sipahi

Denetim Kurulu Üyesi

06.06.1941 yılında Kayseri İli Felahiye ilçesinde doğdum. Felahiye Kanuni Süleyman İlkokulunu bitirdikten sonra Kayseri Lisesi Ortaokulundan ve Kayseri Lisesi'nden mezun oldum ve 1964 yılında mezun oldum.

1969 yılında Yedek Subay olarak askerliğe başlayıp, 1971 yılında terhis oldum. Aynı yıl Maliye Bakanlığı'nın açmış olduğu Gelirler Kontronörlüğü sınavının yazılı ve sözlü sınavını kazanarak Merkez Denetim Elemanı olarak göreve başladım.

Ekim 1994 yılında kendi isteğim ile emekli oldum. 1995 yılında Yeminli Mali Müşavir olarak göreve başladım ve halen devam etmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Oğlum İTÜ Makine Yüksek Mühendisi ve kızım İşletme mezunudur.İhtisas konum ``Vergi Uyuşmazlığı``dır.

Mehmet Yalçın

Denetim Kurulu Üyesi

YMM, Bağımsız Denetçi 1960 yılında Kayseri'de doğdu. 1982 yılında Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünden mezun oldu. Sümer Bank'ta iç denetim bölümünde 4 yıl çalıştı. Daha sonra aynı kuruma bağlı bir firmada Mali işler Müdürü olarak çalışma hayatını sürdürdü.

Gülhan Akyazı

Denetim Kurulu Üyesi

1964 yılında Kayseri’de doğdum. İlk, orta, lise Kayseri’de bitirdim. En son Erciyes Üniversitesi İşletme fakültesinden mezun olduktan sonra özel sektörde muhasebe birimlerinde çalıştım 1995 yılında mali müşavirlik belgemi aldım ve 2008 yılına kadar mali müşavir olarak bağımsız çalıştım, 2008 yılından beri İstanbul’da yeminli mali müşavirlik yapıyorum 1 çocuk annesiyim.