Yönetim Kurulumuzun Ankara Ziyaretleri

28.03.2013 Tarihinde yeni göreve başlayan yönetim kurulumuz Ankara’da ki Genel Merkezimize ve TBMM deki Kayseri milletvekillerimizle tanışmak amacıyla önceden belirlenen bir program dâhilinde ziyaretler gerçekleştirildi.
Sabah kahvaltısında Genel Merkezde kahvaltı ya davet edildik. Genel Başkan Ali Ulvi Bakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Kurtuluş İnanılır ve Erdem Yağcıoğlu ve Dernek Müdürü Mustafa Baydar Kahvaltıya eşlik ettiler. Kahvaltı sonrası Genel Merkez de kahveler içildikten sonra Kayserili işadamımız Celal Poyraz ziyaret edildi. Sonrasında programımızın ilk durağı Kayserili milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcısı Sayın Salih Kapusuz’un Genel Merkezdeki makamı oldu. Derneğimizle ilgili konuları görüşüldüğü ziyaret yarım saatten fazla sürdü. Sayın Kapusuz Türkiye’nin gündemdeki konular hakkında yönetim kurulumuzu bilgilendirdiler.
Mecliste bulunan Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer ve Yusuf Hallacoğlu ile görüşüldü. Sayın vekillerimizden Ahmet Öksüzkaya heyetimize meclis mutfağında yemek ikramında bulundu. Türkiye’nin gündemindeki ve derneğimiz ile ilgili bazı konuların paylaşıldığı günübirlik ziyaretimiz. Enerji bakanı Taner Yıldız’ın ve TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ve diğer Kayseri milletvekillerimizin Ankara dışında olmaları dolayısıyla başka bir tarihe ertelendi. Başkanımız Ören ALMIŞYEDİOĞLU TARHANLI, Başkan Yardımcısı Mehmet ZENGİNER, Genel Sekreter Yavuz ERENDEMİR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gamze POSTAAĞASI, Berrin ÖNDER ve Dernek Müdürümüz M.Orhan CEBECİ katıldılar.